برای شروع میخوام از آشپزخونه
شروع کنم و یه دسر خوشمزه که عربی هست و توی خرمشهر تهیه میکنن و میخورن و
خیلی هم آسون تهیه میشه رو براتون بگم:(با عرض پوزش چون عکسام آماده نیست، عکس نذاشتم
وحتما در آینده نزدیک میزارم)
مواد لازم:
رشته سوپ (ورمیشل) یک بسته
گلاب یک فنجان
شکر یک فنجان
آب سه فنجان
روغن نیم فنجان کوچک
طرز تهیه:
ابتدا ورمیشلاتون رو ریز ریز کنید خیلی مهم نیست اندازش چقدر باشه، مثلا به انداره 5 الی 10 سانت باشه خوبه که بتونید راحت توی قابلمه هم بزنیدش. بعد شکر و آب و گلاب رو کاملاً مخلوط کنید تا یه شربت شیرین داشته باشید. حالا روغن رو بریزید توی قابلمه و یکم که رو شعله ملایم داغ شد ورمیشلاتونو بریزید تو روغن و تند تند هم بزنید هم زدنش تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان میخواد تا ورمیشلا طلایی بشن ( حواستون باشه نسوزن) بعد شربتتون رو بریزید روش و کمی هم بزنید و در قابلمتونو بزارید. مثل برنج یا ماکارونی موقعی که دم کشید، میتونید سرو کنید و نوش جان کنید.
نکات خوشمزه تر شدن: مواد رو طبق سلیقتون میتونید کم و زیاد کنید. مثلاً اگه دوست دارید شیرین تر بشه شکرشو مقداری بیشتر کنید و اگه دوست ندارید شیرینتر بشه کمترش کنید. یا گلاب هم میتونید مقدارشو تغییر بدید. میتونید کمی زعفرون هم به شربت اضافه کنید که طلایی و خوشطعم میشه در ضمن نشاط بخش هم هست. و اگه بتونید وقتی ورمیشلاتون رو تفت میدید توی ظرف پهن تر تفت بدید تا کامل ورمیشلا طلایی بشن و موقعی که شربت رو بخواید اضافه کنید تو ظرف دهان بسته تر باشه تا شربت به همه ورمیشلا برسه خیلی نتیجه کارتون بهتر میشه...